Skip to content

Bestellen en retouren

Levertijd

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 16:00 worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van je bestelling iets langer duren. We houden je op de hoogte van de verzendstatus van je bestelling.

Verzendkosten

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

Alblasserwaard

€ 9,95 voor bestellingen onder de € 30,-
Gratis voor bestellingen vanaf € 30,-

Levering in de Alblasserwaard verloopt via onze eigen persoonlijke bezorgservice.

Nederland

€ 9,95 voor bestellingen onder de € 75,-
Gratis voor bestellingen vanaf € 75,-

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Afhalen in de winkel

Je kunt je bestelling ook afhalen bij ons in de winkel in Giessenburg. Selecteer in het bestelproces bij Verzending; Afhalen in de winkel.
Als alles op voorraad is kun je de bestelling de zelfde dag ophalen. In andere gevallen kan het 3 à 4 werkdagen duren. We houden je op de hoogte wanneer je bestelling bij ons klaar staat om op te halen.

Openingstijden

Woensdag t/m vrijdag: 10:00 – 18:00
Zaterdag: 10:00 tot 17:00

Retourneren

14 dagen retourrecht

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom je de bestelling toch niet wil hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van je thuis naar de (web)winkel zijn voor eigen rekening.

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je gebruik maken van het Modelformulier voor herroeping. Daarnaast vragen we je contact met ons opnemen via info@fredvandenheuvel.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen?

Wil je jouw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Je kunt hiervoor contact opnemen met info@fredvandenheuvel.nl. Wel draag je zelf de kosten voor terugzending van het product.

Verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen.

Verkeerd of beschadigd artikel

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze altijd in topconditie en onbeschadigd aan je te leveren. De verpakkingen die we gebruiken zijn speciaal ontwikkeld voor het vervoeren van flessen. Daarom komen al onze bezorgingen onbeschadigd aan. Heb je toch een verkeerd of een beschadigd artikel ontvangen neem dan contact op met onze klantenservice. In overleg proberen we dan altijd tot een passende oplossing te komen.

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. Ook bij andere vragen of klachten kun je terecht bij onze klantenservice.
Stuur een mail naar info@fredvandenheuvel.nl en vermeld duidelijk de klacht en de eventuele oorzaak van de klacht. Schade? Stuur altijd foto’s mee van de schade.

Maar fred...
Is het al kerst?
Bijna, nog maar...
00
Dagen