Skip to content

Voor de échte Bierliefhebber

Bierclub “Nog Eentjie” is een club van échte bierliefhebbers. We zijn altijd op zoek naar mooie bieren met een mooi verhaal.

Ben je een bierliefhebber en proef je graag eens een nieuw speciaal biertje? Laat je dan 3 keer per jaar verrassen met een speciaal bierpakket.

Als lid betaal je € 50,00 per jaar. Je ontvangt hiervoor 3 maal per jaar een speciaal bierpakket. Daarnaast houden we 3 keer per jaar een bierclubavond. Tijdens deze avonden nodigen we altijd een bierbrouwerij uit. Verder ontvang je 10% korting op de reguliere winkelprijs van al onze speciaal bieren. 

Verder organiseren we ook 1 keer per jaar een bezoek aan een bierbrouwerij. De kosten van dit bezoek zijn voor eigen rekening.

Het bierpakket dien je zelf op te halen in de winkel. Haal je jouw bierpakket niet binnen 2 maanden op, dan vervalt het bierpakket aan de bierclub.

Deelname aan de bierclub is op basis van automatische incasso. Het lidmaatschap is voor minimaal 1 jaar en wordt automatisch verlengd. De opzegtermijn is 3 maanden.

Bierclub “Nog Eentjie”

3 Keer per jaar een mooi speciaal bierpakket

50,00/per jaar
3 x per jaar een bierpakket
3 x per jaar een bierclubavond
10% korting op speciaal bieren
1 x per jaar bezoek bierbrouwerij (kosten eigen rekening)

Inschrijving Bierclub “Nog Eentjie”