Out of Stock

De Blauwe IJsbeer assortiment

2,95

We hebben alle soorten op voorraad. Let op, minimaal 6 flesjes bestellen.

Brouwerij de Blauwe IJsbeer  brouwt zijn heerlijke bieren sinds 2012. Na de start vanuit Nieuwpoort (Z-H) inmiddels neergestreken in Tilburg (N-B).

 

  Brouwerij de Blauwe IJsbeer  brouwt zijn heerlijke bieren sinds 2012. Na de start vanuit Nieuwpoort (Z-H) inmiddels neergestreken in Tilburg (N-B). Er wordt hard gewerkt om de droom van brouwen in eigen ketels te realiseren!
  Wij zijn een speciaalbier brouwerij met als eerste bier de Weijsbeer!! Inmiddels brouwen we ook Schotse IJsbeerMooi Weer IJsbeer, Gouwe Ouwe IJsbeer, Weijsbeer Bock, Klapschaats IJsbeer, Uit je Wak IJsbeerLekker Lang in de Zon IJsbeer. In 2019 lanceerden we de Kou van Jou IJsbeer. En in 2020 is de Holiday On IJsbeer in de familie opgenomen!

  In 2019 hebben we ook onze eerste Limited Edition uitgebracht: Dubbele Schotse IJsbeer, onze Schotse IJsbeer maar dan met een 10 maanden rijping op Auchentoshan Scotch Single Malt whisky vaten. Regelmatig komt u ons tegen op een bierfestival, een streekmarkt of een proeverij in een horecabedrijf.

  Alle medewerkers zijn lid van de IJsberen familie; zo hebben we onder andere De Blauwe, De Ouwe, De Vrouwe maar ook De Flauwe die hun berebest doen om De Blauwe IJsbeer te promoten.

  IJsbeer-soort

  Weijsbeer 5 %, Weijsbeer Bock 6 %, Kou van Jou – IJsbeer 6 %, Gouwe ouwe – IJsbeer 6 %, Uit je wak – IJsbeer 6,3 %, De Schotse – IJsbeer 8 %, Mooi weer – IJsbeer 8 %, Lekker lang in de zon – IJsbeer 8,3 %, De klapschaats – IJsbeer 10 %

  Alcoholpercentage

  5 %, 6 %, 6,3 %, 8 %, 8,3 %, 10 %